Veseli kamperi (2001)

HAPPY CAMPERS (Originalni naziv)

komedija

Nakon ozlijede upravitelja grupa tinejdžera preuzima u svoje ruke vođenje ljetnog kampa

 
Režija: Daniel Waters
Scenarij: Daniel Waters
Uloge: Brad Renfro, Dominique Swain, Keram Malicki-Sanchez, Emily Bergl, ...

Filmografija

Kad se upravitelj ljetnoga kampa ozlijedi, raznolika grupa savjetnika za brucoše preuzima situaciju u svoje ruke i mijenja svakodnevicu kampa. Dvoje savjetnika – ćudljivi buntovnik Wichita (Brad Renfro) i živahna Wendy (Dominique Swain) – otkrivaju da jedno drugo neodoljivo privlače dok kampom tijekom ljeta zavlada kaos.

Skupina odgojitelja tinejdžerskog uzrasta, na čelu sa starijim direktorom Oberonom (P. Stormare), mora se jednog ljeta četrdeset dana brinuti o djeci na logorovanju usred šume. Jedan od odgojitelja veli da su nekad divlja plemena ostavljala djecu na pragu zrelosti samu u šumi, a logorovanje je moderna varijanta tog poganskog običaja.

Svaki odgojitelj ima najviše problema sa samim sobom i svojom spolnošću. Talia (E. Bergl) zaljubljena je u najozbiljnijeg i najzgodnijeg kolegu Wichitu (B. Renfro), ali on za nju ne mari. Njemu se sviđa Wendy (D. Swain), a ona nije sigurna u svoje osjećaje. Tu je i Jasper (K. Malicki-Sanchez) koji ne skriva da je homoseksualac. Oberon je diktator koji logor vodi poput zatvora.

Viče na razglas, izdaje naredbe, a osobito uživa dok djeci prije spavanja priča jezovite priče. Upravo u trenutku kad uhvati Wichitu i Wendy prilikom udvaranja, udari ga grom. Ne ubije ga, ali se ukoči. Od tog trenutka u logoru zavlada kaos.

 


Komentari (0)

Foto