Mali Moone (2012)

MOONE BOY (Originalni naziv)

komedija

Dječak Martin sve svoje nedoumice i probleme rješava uz pomoć svog izmišljenog prijatelja Seana

 
Režija: Declan Lowney
Scenarij: Chris O'Dowd, Nick Vincent Murphy
Uloge: Chris O'Dowd, David Rawle, Deirdre O'Kane, Clare Monnelly, Sarah White, ...

Filmografija

Topla obiteljska komedija o dječaku koji odrasta u kaotičnom i kreativnom domu kasnih 1980-ih godina u Irskoj. Humoristična serija osvojila je 5 nagrada za najbolju komediju na raznim dodjelama (međunarodni Emmy, Irska filmska i televizijska dodjela nagrada). Moone Boy je djelomično sniman u irskom Boyleu, rodnom gradu Chrisa O'Dowda. Druga sezona serije je naručena i prije nego što je prva prikazana u Velikoj Britaniji.

Topla obiteljska komedija o dječaku koji odrasta u kaotičnom i kreativnom domu kasnih 1980-ih godina u Irskoj. Tvorac ove zabavne poluautobiografske serije je Chris O'Dowd (Djeveruše) koji ujedno tumači ulogu imaginarnog prijatelja 11-godišnjeg Martina, najmlađeg člana brojne i glasne obitelji Moone.

Martinov otac je kantautor koji sanja o umjetničkoj karijeri. U obitelji ljubavi ne nedostaje, ali svatko se bavi sobom i svojim problemima!

Martin ima jedinstven pogled na život. Neumornim školskim nasilnicima suprotstavlja se s pomoću svog imaginarnog prijatelja koji ujedno i pripovijeda njegove doživljaje. Ali dok bi se većina Martinovih vršnjaka u svojoj mašti najradije družila sa superjunakom, Martinov najbolji prijatelj je muškarac 30-ih godina s najčešćim imenom u Irskoj. 


Komentari (0)

Foto