Ubojstvo među prijateljima (2001)

Murder Among Friends (Originalni naziv)

drama kriminalistički avantura

Mlada glumica u usponu pomaže prijatelju da se oslobodi optužbe za ubojstvo oca

 
Režija: Michael Kennedy
Scenarij: Edgar Lyall
Uloge: Greg Evigan, Donnamarie Recco, Jennie Raymond, Jeff Gedis, James Thomas, ...

Filmografija

Isabella Delarocca (D. Recco) mlada je, lijepa i seksi Talijanka u Americi, koja želi biti glumica. Na tečajevima glume upoznala je Marka Woodruffa (J. S. Keller) i s njim se sprijateljila. Kad je njegov bogati otac ubijen, mnogi su tragovi upućivali na Marka. Još prije pogreba uhapšen je i u zatvoru čeka istragu. Svi, čak i Markovi prijatelji, vjeruju da bi on mogao biti ubojica, jedino je Isabella uvjerena da je nevin. Pa kad se dogodi da se automobilom sudari s privatnim istražiteljem Steveom (G. Evigan), nagovori ga da dokaže Markovu nevinost...

Isabella Delarocca (Donnamarie Recco) je vatrena, zgodna i slatka glumica u usponu koja je uvjerena da može učiniti sve što želi, pa tako postati i najzgodnija Talijanka u Hollywoodu nakon Sophie Loren.

No kada policija uhiti njezina prijatelja iz glumačke škole zbog očeva ubojstva, Isabella ga odluči osloboditi optužbe. Njezin susjed, cinični detektiv Steve Alder (Greg Evigan) pati zbog propale karijere i treba mu samo jedno dobro ubojstvo koje će ga izvući iz potištenosti.Unatoč tomu što mu najmanje treba entuzijastična amaterka, morat će prihvatiti njezin slučaj i istražiti obiteljski zločin.


Komentari (0)

Foto