srijeda, 19.02.2020 20:10

Taksi Brooklyn (2014)

Taxi Brooklyn (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Mlada detektivka udružuje snage s iskusnim taksistom kako bi očistila ulice Brooklyna

sez.1 ep.7Tri žigola pronađena su mrtva. Leo kao žigolo bude sa Jeanette Vandercroix. Bryce, sin Waltera Vandercroixa, zna što mu radi žena. Walter priznaje da je ubio žigole misleći da su strani špijuni, na što ga je naveo Bryce koji je želio da ih uhiti.
 
Režija: Gérard Krawczyk, Olivier Megaton, Frédéric Berthe
Scenarij: Luc Besson
Uloge: Chyler Leigh, Jacky Ido, James Colby, Jennifer Esposito

Filmografija

Akcijsko-humoristična serija inspirirana filmom "Taxi" prati zgode i nezgode neustrašive detektivke i lukavog taksista koji joj pomaže u borbi protiv zločina.

Detektivka Caitlin “Cat” Sullivan (Chyler Leigh) odrasla je ne želeći ništa osim nastaviti put svojeg oca, detektiva u njujorškoj policiji, koji je poginuo na dužnosti. Motivirana i strastveno predana svojem poslu kao i odlučna otkriti istinu o smrti svojeg oca, Cat je poznata i po svojoj neopreznoj vožnji zbog koje je zaradila zabranu upravljanja motornim vozilom. 

Kad upozna Lea Rombu (Jacky Ido), taksista koji je bio umiješan u potjeru nakon pljačke banke, shvati kako bi joj on mogao pomoći. Kad dozna da je Leo lagao u svojoj prijavi za useljenje, nudi mu suradnju: ona će mu pomoći da riješi svoj status u zamjenu za njegovu pomoć u rješavanju njezinih slučajeva. Tako Leo postaje Catin osobni vozač i stječe poziciju policijskog konzultanta.

Vješt vozač, pametan i s dobrom intuicijom, Leo bi bio savršen partner u Catinim istragama da se njih dvoje neprestano ne prepiru.


Komentari (0)

Foto