Vijay i ja (2013)

Vijay and I (Originalni naziv)

komedija

Kako bi saznao što ljudi zaista misle o njemu glumac prisustvuje vlastitom sprovodu

 
Režija: Sam Garbarski
Scenarij: Philippe Blasband, Sam Garbarski
Uloge: Moritz Bleibtreu, Patricia Arquette, Danny Pudi, Catherine Missal

Filmografija

Kada glumca slučajno proglase mrtvim nakon prometne nesreće, on odluči prisustvovati vlastitom pogrebu prerušen u Sikha i iznenadi se što se njegova žena zanima za indijskog stranca u kojeg je zamaskiran

Will Wilder duri se jer se čini da su njegova obitelj i prijatelji zaboravili njegov 40. rođendan. A sada svi vjeruju da je mrtav jer je njegovo ukradeno vozilo sudjelovalo u kobnoj nesreći. Život ne može biti gori za talentiranoga njujorškoga glumca već frustriranog svojom ponižavajućom ulogom zelenog Zlosretnog Zeca u dječjoj emisiji.

Will odluči ispuniti maštariju i prisustvovati vlastitom sprovodu da sazna što svi zapravo misle o njemu. Uz pomoć najboljeg prijatelja Rada, indijskoga vlasnika restorana, Will postane Vijay Singh, naočiti i uglađeni Sikh, s turbanom i bradom. Na njegovo iznenađenje, Willova lijepa žena Julia počne se zanimati za seksi neznanca Vijaya. Zaštićen svojom krinkom, Will se ubrzo počne udvarati vlastitoj udovici!

Kao Vijay, Will sazna neke sramotne istine o sebi te se suoči s jedinstvenim problemom: Vijay mu se sviđa više nego što se ikad sebi sviđao. A i svima drugima!


Komentari (0)

Foto