Oklijevanje (2006)

KALDE FOTTER (AKA. COLD FEET) (Originalni naziv)

komedija

Dva muškarca su u borbi za istu djevojku

 
Režija: Alexander Eik
Scenarij: Thomas Moldestad
Uloge: Lasse Valdal, Andreas Blix Henriksen, Sarah Elise Steensby, ...

Filmografija

Kalle, sirova seljačina vraća se u svoj rodni grad nakon što se obogatio u Americi stvaranjem jednog jedinog proizvoda. Sada ima samo jedan cilj: vratiti svoju ljubav iz srednje škole, Trine. No prije nego što Kalle uopće počne provoditi svoj plan, neurotični Christer već je zaprosio Trine.

Kalle u ljutnji odlučuje uništiti njihove planove za vjenčanje i izbaciti Christera iz njezinog života. Jednog dana izazovna djevojka po imenu Veronica dolazi u prodavaonicu CD-ova u koju radi Christer. Ubrzo on otkriva da vole istu vrstu glazbe. Poziva je da izađu zajedno i zaljubljuje se u tu fatalnu ljepoticu. Christer mora odgoditi vjenčanje!

Kalle, presretan zbog razvoja situacije, ugovara novi susret između njih dvoje koji će završiti nizom nevjerojatnih događaja.  A Kalle će biti ondje da sve to ovjekovječi na vrpci. Christer se slama i priznaje Trine da ju je prevario. Ona otkazuje vjenčanje, a Kalle je naravno spremno tješi. Christer saznaje da je Kalle iza svega što mu se dogodilo i odlučuje ponovno osvojiti Trine.


Komentari (0)

Foto