četvrtak, 13.05.2021 20:20

Kud puklo da puklo (2014)

Kud puklo da puklo (Originalni naziv)

komedija drama

Žestoka borba za milijun eura i bitka za preživljavanjem!

sez.2 ep.131Damirova i Katina intervencija mirenja Kikija i Tatjane ne uspijeva: mladi par se beznadno svađa. Damir i Kate odluče odvojeno popričati sa svakim od njih pa Diana i Kate pregovaraju s Tatjanom, a Damir i Josip s Kristijanom, sve kako bi ih urazumili i nagovorili na kompromis. Rakić ima divne vijesti za Matu: nadređeni su ipak odlučili dati mu šansu - dozvolit će mu da polaže ispit za inspektora. Baba Ika drži načelnika Željka za taoca, zahtijevajući odštetu. Talačka kriza ipak sretno završi kad vojnici vrate odbjeglo stado vlasnici. Kad dozna za Željkov plan izgradnje vojne škole na obližnjoj lokaciji, Mile se oduševi i obeća načelniku suglasnost Odbora. Ubrzo u Oštrovac stiže nacrt vojnog kampa i poligona te se ispostavi se da bitni objekti pripadaju Krasincu, a poligon Oštrovcu. Oštrovčani u problemu. Propuštene epizode serije 'Kud puklo da puklo' gledajte besplatno na novatv.hr
 
Režija: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Robert Orhel, ...
Scenarij: Vlado Bulić, Mirna Miličić
Uloge: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Milan Štrljić, Sanja Vejnović, ...

Filmografija

Selo je na rubu egzistencije, a lokalno stanovništvo vođeno ambicioznim čelnikom Milom dobit će priliku spasiti selo neočekivanom i iznenadnom prilikom za nasljedstvom. No, zajedno s novčanim prilikama, dolazi i neočekivana konkurencija - troje mladih, urbanih 'predatora' koji novac, jasno, žele za sebe.

Rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorica Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedove oporuke dolazi živjeti u Oštrovac, živopisno selo na rubu nacionalnog parka. 

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu. 

Selo, barem ispočetka, radi sve kako bi Đurine unuke „istjeralo“ i dobilo taj milijun. 

Na čelu mjesnog odbora je Damirov otac Mile (Milan Štrljić), dok njegov ljutiti oponent Sveto (Žarko Radić) radi sve kako bi zasjeo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara (Ecija Ojdanić), svećenik Mirko (Ivan Herceg), Milin najbolji prijatelj Stipe (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), vlasnica lokalne krčme. 

Đurini unuci se tako moraju boriti i sa selom i sa svakodnevnim egzistencijalnim nedaćama.

Kako Damir jako brzo počne razvijati osjećaje prema Katarini, to će zajedno s prijateljima: Svetinim sinom, lokalnim majstorom Josipom (Asim Ugljen) i Stipinim sinom Ljubom (Stjepan Perić), lokalnim policajcem, pomagati Katarini i unucima da im život u mjestu bude što lakši i tako dolaziti u sukobe i s ocem i s ostalim mještanima, a posebice s Aninom kćerkom Snježanom (Jagoda Kumrić) koja je zaljubljena u njega i želi da Katarina ode...


Komentari (19)

Foto