Stella (2012)

Stella (Originalni naziv)

komedija drama

Stella je 40-godišnja samohrana majka iz sela Pontyberry

 
Režija:
Scenarij: Ruth Jones
Uloge: Catrin Stewart, Karen Paullada, Ruth Jones, Steve Speirs, Justin Davies, ...

Filmografija

Radnja serije je smještena u izmišljenom selu Pontyberry u Južnom Walesu te se vrti oko 40-godišnje samohrane majke Stelle koja zarađuje za život glačanjem odjeće sumještana.

Stella je većinu vremena sretna u životu, te relativno uspješno žonglira uspone i padove svoje obitelji, usred kaosa svojih ekscentričnih prijatelja, rodbine i dječjih očeva. Najstariji sin Luke, završava u zatvoru zbog krađe pet automobila i kamiona, a ima i 16-godišnju kćer Emmu koja je očarana svojom ljubavi Sunilom i 12-godišnjeg sina Bena.
Stellina najbolja prijateljica njena je šogorica Paula, direktorica pogrebnog poduzeća koja ima ne baš bistrog bivšeg muža Karla, koji je trenutno u vezi s 28-godišnjom Nadine. Alan je trener mlade ragbi momčadi te je zaljubljen u Stellu još od 1984. Stellin brat Dai je bivši vojnik ozlijeđen na dužnosti koji ne radi, ali je uvijek spreman pomoći, te uživa u uzbudljivom seksualnom život sa svojom suprugom Paulom. Daddy je lik kojeg glumi Howell Evans te on govori nekim nedokučivim jezikom koji svi u selu razumiju, ali nitko izvana ne...

Komentari (0)

Foto