Skok s Clausenovog doka (2005)

THE DIVE FROM CLAUSEN'S PIER (Originalni naziv)

drama

Nesretna djevojka nakon zaručnikove nesreće koja ga učini invalidom bježi u nov život

 
Režija: Harry Winer
Scenarij: John Wierick, Ann Packer
Uloge: Michelle Trachtenberg, Sean Maher, Will Estes, Kristin Fairlie

Filmografija

Skok s Clausenovog doka“ je film koji će nas podsjetiti koliko je život dragocjen i kako se u treptaju oka može zauvijek promijeniti, te nam ujedno postaviti nekolicinu moralnih pitanja na koje nije nimalo jednostavno pronaći odgovor.

Zajedno s djevojkom Carrie Beal (Michelle Trachtenberg), Mike Mayer (Will Estes) živi bezbrižno u Wisconsinu. No njihovi životi će se uskoro promijeniti. Carrie shvati da više nije zaljubljena u svog zaručnika, ali, prije nego što mu da do znanja što osjeća prema njemu, Mike doživi tragediju te zbog ozljede kralježnice ostane potpuno oduzet od vrata naniže. Zbunjena i nesretna Carrie pobjegne u New York, gdje počinje novi život s novim dečkom Kilroyom (Sean Maher).

Prema hvaljenoj knjizi Anne Packer, Harry Winner je za televizijske ekrane režirao ovu intrigantnu dramu o ljudskoj naravi, odanosti te želji i potrebi za srećom. U ulozi Carrie Beal, koja traži novi početak u životu, oduševljava Michelle Trachtenberg ("Buffy - ubojica vampira“), dok Sean Maher ("Serenity“) i Will Estes briljantno tumače Mikea i Kilroya.

 


Komentari (0)

Foto