U sjeni bande (2014)

Gang Related (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Svaki zločinac ima plemenit motiv i svaki heroj ima svoju mračnu stranu

 
Režija: Milan Cheylov, Nelson McCormick
Scenarij: Chris Morgan, Eddie Gonzalez
Uloge: Ramon Rodriguez, Jay Hernandez, RZA, Sung Kang, Inbar Lavi

Filmografija

U sjeni bande akcijska je drama koja prati detektiva Ryana Lopeza čija je karijera u losanđeleskoj elitnoj postrojbi za borbu protiv bandi u usponu. Ono što je u njegovoj karijeri nepoznato jest da je, prije nego što je postao policajac, Ryan pripadao moćnoj latinobandi Los Angelicos.

Kad Ryanova najboljeg prijatelja i partnera besmisleno ubije zloglasni član bande, Ryanu postane partner Cassius Green, dugogodišnji borac na prvoj liniji protiv organiziranog kriminala. U borbi zakona i bandi, serija prikazuje kako samo oni koji zaista poznaju zakon ulice mogu pobijediti u ovoj bitci.
Unatoč svojoj profesiji Ryan još ima obvezu prema vođi bande Javieru Acosti, koji mu je kao otac i koji je vodio njegovu karijeru do pozicije na kojoj se sad nalazi. To je tajna koju znaju samo Ryan, Javier i njegova dva sina: hladnokrvni egzekutor bande Carlos i Daniel, bankarski investitor i Ryanov najbolji prijatelj iz djetinjstva. Polako Ryan postaje svjestan kako je više odan policijskom poslu nego Los Angelicosima.

Komentari (0)

Foto