Korak po korak (1991)

Step by Step (Originalni naziv)

komedija

Carol i Frank impulzivno se vjenčaju i sada njihove obitelji trebaju naučiti živjeti zajedno

 
Režija: Patrick Duffy
Scenarij: Robert Griffard, Brian Bird
Uloge: Patrick Duffy, Suzanne Sommers, Staci Keanan, Angela Watson, ...

Filmografija

Frank Lambert građeviski je radnik i samohrani roditelj troje djece: J.T.-a, Alicie i Brendana. Carol Foster radi u salonu ljepote i također ima troje djece: Danu, Karen i Marka. Nakon što se Frank i Carol upoznaju na godišnjem odmoru na Jamajci, zaljube se preko ušiju i odluče vjenčati nakon samo tjedan dana poznanastva. Sada oni i njihova djeca trebaju naučiti kako se zavoljeti i živjeti zajedno. To nije jednostavan proces, ali krenut će korak po korak...

Nakon što se upoznaju na ljetovanju na Jamajci, razvedeni Frank Lambert (Patrick Duffy) i udovica Carol Foster (Suzanne Sommers) zaljube se preko ušiju i vjenčaju na brzinu, što ne izazove preveliko oduševljenje njihove djece. Kada im priopće još i da ubrzo svih osmero, novi bračni par i po troje djece svakoga od njih, počinju živjeti zajedno, situacija djeci izgleda još nevjerojatnija. Carolina najstarija kći Dana (Staci Keanan) jednako je kompulzivna koliko i majka, srednja sestra Karen (Angela Watson) ovisnica je o modi, a najmlađi sin Mark (Christopher Castile) je povučen i tih. Frankova su djeca tinejdžer J.T. (Brandon Call), ćudljiva Alicia (Christine Lakin), koju zanimaju insekti i životinje, te bezbrižni Brendan (Josh Byrne).

Priče s mnogo humora vrte se oko nove brzopleto sastavljene obitelji čiji članovi se međusobno upoznavaju, navikavaju jedni na druge i postaju prijatelji. No to i nije tako brz proces jer djeca imaju različite osobnosti, pogotovo u slučaju J.T.-a i  Dane, dvoje teenagera koji se jedva podnose.

 


Komentari (0)

Foto