Divlja igra 3 (2005)

WILD THINGS 3: DIAMONDS IN THE ROUGH (Originalni naziv)

akcija triler drama

17-godišnja ljepotica upadne u klupko obmana i spletki kad upozna promiskuitetnu djevojku

 
Režija: Jay Lowi
Scenarij: Stephen Peters, Andy Hurst
Uloge: Sarah Laine, Sandra McCoy, Linden Ashby, Ron Melendez, Claire Coffee

Filmografija

Sedamnaestogodišnja imućna ljepotica Marie dovede se u niz spletki i prijevara kada upozna promiskuitetnu, pridošlicu u školi, Elenu. Elena je problematična djevojka koja donosi nevolje a i neumorno počinje flertati s Marienim očuhom Jayom...

U Blue Bayu na Floridi stvari se zakuhaju kada sedamnaestogodišnja ljepotica Marie (Sarah Laine) upozna promiskuitetnu Elenu, pridošlicu u školi, i nađe se u klupku obmana i prijevara. Elena donosi samo nevolje, zadirkuje Marie zbog njezine imućne obitelji i neumorno flerta s Marienim očuhom Jayom.

Kada Elena optuži Jaya za silovanje kako bi od njega iznudila novac, probudi i istražiteljsku znatiželju Kristen, ovdašnje djevojke, koja u školama vodi kampanju protiv silovanja. Elena od Jaya uspije iznuditi neprocjenjive dijamante, ali umjesto da ga oslobodi iz zatvora, ona ne odustaje od tužbe. Saznajemo da su i Marie i ovdašnji policajac, Chad, u od samog početka uključeni u prijevaru. Hoće li se izvući sa savršenim zločinom; stoji li još tko iza ove spletke?

 


Komentari (0)

Foto