Njegov zločesti veseljko (2014)

Bad Johnson (Originalni naziv)

komedija fantastika

Mladi žigolo neugodno se iznenadi kada njegov penis oživi

 
Režija: Huck Botko
Scenarij: Jeff Tetreault
Uloge: Cam Gigandet, Jamie Chung, Nick Thune, Katherine Cunningham

Filmografija

Ženskaroš Rich se budi jednog jutra i shvaća da je njegov veseljko pobjegao iz hlača i postao osoba. Je li potrebno reći išta više? Njegov zločesti veseljko komedija je redatelja Hucka Botka, velikog osvajača žena utjelovio je prezgodni Cam Gigandet, a Richovog zločestog veseljka, mladi i nestašni glumac Nick Thune.

Rich Johnson, zanosni žigolo, jednog jutra prima ogromno iznenađenje kada njegova divlja muškost i ponos prima ljudski oblik i započinje imati svoj vlastiti život.  Čitav događaj rezultat je Richovog životnog stila neženje, u čijem krevetu se svake večeri zabavlja druga cura.

Nerijetko se dogodi da i sam zaboravi da je s nekom djevojkom već dijelio postelju, pa se upoznaje s njom iznova i dovodi sebe i svoje ljubavnice u vrlo neugodne i ponižavajuće situacije.  Kako bi uspio spoznati pravi smisao i potencijalno dublje razine ljubavnih odnosa, život se zabavno poigrava s Richom i pretvara njegovog veseljka u živu osobu – osobu koja je ponaša još dvostruko gore od samog Richa Johnsona.

Tek kada ostane bez veseljka, Rich doživljava pravu potenciju muško – ženskog odnosa, ali i gledajući veseljka /čovjeka primjećuje koliko je neizdrživo i negativno njegovo ponašanje bilo. Naime, veseljko je u potpunosti preuzeo Richove modele ponašanja, i djeluje, živi i koristi svaki trenutak samo razmišljajući i pokušavajući doći do seksa, bez ikakve mjere i kriterija.


Komentari (0)

Foto