Bubnjevi i dijamanti (2006)

HOT TAMALE (Originalni naziv)

akcija komedija drama

Mladi bubnjar u bijegu od nemilosrdnih kriminalaca

Režija: Michael Damian
Scenarij: Michael Damian, Janeen Damian
Uloge: Randy Spelling, Diora Baird, Carmen Electra, Jason Priestley

Filmografija

Uspavani gradić u Wyomingu nije pravo mjesto za mladića koji sanja o sviranju timbala sa salserosima. U potrazi za svojojm sudbinom, Harlan (Randy Spelling) spakira stvari u auto, pozdravi se sa Srednjim zapadom i krene zapadno prema Meki show businessa: Los Angelesu.

Opširnije

Kad putem stane u kafiću pokraj ceste, Harlan upoznaje tajanstvenog Judea (Jason Priestley) koji bježi od dvojice zlikovaca. Jude skrije malu torbu u Harlanov auto, koju Harlan i ne otkrije dok ne stigne u L. A., gdje planira ostati sa svojim prijateljem, Portorikancem Caesarom.

Nakon svoje prve noći u L.A.-u, Harlan se probudi i shvati da Caesara nema, a da je na njegovu mjestu Caesarova prijateljica, ljupka Tuesday Blackwell (Diora Baird). Caesar je Harlanu sredio audiciju kod lokalnoga salsa-orkestra, u kojem je i lokalna legenda Johnny Polanco. Bend ima probe usred latinskoameričkog susjedstva, gdje je pristojan dečko iz Wyominga, poput Harlana, kao riba na suhom. Ali Harlan će ih sve iznenaditi – on doista umije svirati i bend ga prihvaća.

U međuvremenu su dva beskrupulozna zlikovca koji jure Judea otkrili da je torba kod Harlana. A to sada zna i Judeova bivša partnerica, fatalna Riley (Carmen Electra). Zlikovci otmu Tuesday i ostave Harlanu poruku: ako je želi vidjeti živu, bolje mu je da nađe ono što oni traže - Judeovu torbu punu dijamanata. Ali u torbi dijamanta nema! Uz pomoć novostečenih prijatelja u bendu, koji imaju dobre veze s latinskoameričkim podzemljem, Harlan će jurnuti u spasilačku misiju. Bit će uvijek korak ispred policije, ali će ga taj korak i odvesti u ruke para nemilosrdnih ubojica.

Video

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >