Mrak film 4 (2006)

SCARY MOVIE 4 (Originalni naziv)

komedija

Četvrtom dijelu Mrak Film serijala i dalje ne fali materijala za ismijavanje

 
Režija: David Zucker
Scenarij: Jim Abrahams, Craig Mazin
Uloge: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Bill Pullman

Filmografija

Što dobijete kada pomiješate komičarske genije s najnovijim filmskim hitovima? Pogodili ste. Banda iz Mrak filma vraća se s najsmješnijim nastavkom dosad! Mrak film 4 okupirat će vaše male ekrane parodijom hitova poput "Rata svjetova", "The Grudge," "The Village," "Saw" and "Saw II," "Million Dollar Baby" i mnogih drugih.

Košarkaš Shaquille O'Neal i doktor Phil nađu se zavezani za noge lancima u prostoriji za tuširanje u koju zli Billy Lutka pušta smrtonosni plin. Da bi preživjeli, moraju pilom odrezati jednu nogu, no dr. Phil otpili pogrešnu i oni oboje umru. Za to vrijeme Cindy (A. Faris) posjećuje svoga šogora Toma Logana (C. Sheen) koji zabunom popije cijelu bočicu Viagre i penis mu toliko naraste da se baci s balkona i umre. Cindy prihvati posao brinuti se za oronulu staru gospođu koja živi u ukletoj kući i upozna dvojicu starijih muškaraca koji su, nakon boravka u planini, postali ljubavnici. Cindy se sjeća tragične smrti za vrijeme jedne ženske boksačke borbe, a američki predsjednik Harris (L. Nielsen) dobije povjerljivu vijest da izvanzemaljci napadaju Ameriku, no to ga ne zanima jer misli na svoju omiljenu priču "Moj najdraži patak"...
Četvrti film u seriji "Mrak film" režirao je David Zucker - proslavljeni redatelj hitova "Ima li pilota u avionu" i "Goli pištolj" - majstor parodija holivudskih blockbustera. Zucker je već prije toga režirao "Mrak film 3" tako da mu "četvorka" nije bila osobito težak posao. Sakupio je kolekciju novijih holivudskih hitova, popisao poznate scene i situacije i sastavio svoj "zuckerovski lonac" repliciranja scena i situacija u kontekstu koji ih čini besmislenim i smiješnim. Filmovi koje Zucker parodira su: "Slagalica strave 1 i 2", "Rat svjetova", "Zaselak", "Djevojka od milijun dolara", "Planina Brokeback", "Deuce Bigelow: Europski žigolo", "Farenheit 9/11", "King Kong" i televizijski šou Oprah Winfrey.
U skladu s tradicijom Mrak filma, vidjet ćete i velike holivudske zvijezde, poput Carmen Electre, Shaquillea O'Neala, Dr. Phila, Billa Pullmana, Chrisa Elliotta, Molly Shannon, Michaela Madsen, repera Chingyja i Lil' Johna i Leslie Nielsena, koji se vraća kao neustrašivi zapovjednik, uz mnoga, mnoga druga iznenađenja. U Mrak filmu 4 nema granica !

Komentari (0)

Foto