Tamo gdje je dom (2003)

FINDING HOME (Originalni naziv)

drama obiteljski

Pansion koji naslijedi od bake potakne mladu poduzetnicu da razmisli o vlastitom životu

Režija: Lawrence D. Foldes
Scenarij: Lawrence D. Foldes, Grafton S. Harper
Uloge: Lisa Brenner, Louise Fletcher, Genevieve Bujold, Jeanetta Arnette

Filmografija

Da tajna sretne budućnosti leži u odgonetavanju prošlosti, otkrit će Lisa Brenner kada oživi sjećanja na davno zaboravljeni svijet...

Opširnije

Ambiciozna mlada poduzetnica Amanda (Lisa Brenner) naslijedi od bake šarmantan pansion na dalekom otoku, no odluči ga što prije prodati i vratiti se životu uspješne poslovne žene. Dok prekapa po bakinim stvarima Amanda sazna detalje iz svog obiteljskog nasljeđa i to je potakne da razmisli o vlastitom životu, pravim i istinskim vrijednostima.Našavši se na životnoj prekretnici, Amanda će potražiti odgovore na najvažnija životna pitanja.

"Tamo gdje je dom'"topla je i dirljiva priča u kojoj se događaji iz prošlosti i sadašnjosti smisleno spajaju u cjelinu dodajući priči slojevitost i nijanse. Tempo filma prati brzinu života na zabačenom otoku Maine, a vizualni utisak, izvrsna i uvjerljiva priča te dojmljiva gluma pokazuju svu čar ovog izvrsnog obiteljskog filma koji ujedno uspijeva dotaknuti mnoga važna sociološka i psihološka pitanja. Lisa Brenner odlično se snašla u ulozi zaposlene žene na putovanju upoznavanja same sebe, no ne smijemo zaboraviti zvijezde staroga kova poput Louise Fletcher i Genevieve Bujold koje su zabljesnule punim sjajem.

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >