Blagdanska čarolija (2013)

Holidaze (Originalni naziv)

drama obiteljski romantika

Radoholičarka završi u paralelnom svemiru u kojem je kućanica udana za ljubav iz mladosti

 
Režija: Jerry Ciccoritti
Scenarij: Michael Vickerman, Ann Gunder
Uloge: Jennie Garth, Shadia Ali, Shamier Anderson, Charlie Carrick

Filmografija

Melody je radoholičarka zaposlena u moćnoj korporaciji. Šef je pošalje u rodni grad da nagovori mještane da ondje izgrade diskont. Jednoga dana ona se ondje probudi u paralelnom svemiru, udana za ljubav iz djetinjstva…

U filmu Melody Gerard, radoholičarka zaposlena u maloprodajnom konglomeratu, sretna je što provodi praznike sa svojim pomodarskim prijateljicama. Međutim čeka je neugodno iznenađenje kada je šef pošalje u njezin uspavani rodni grad kako bi uvjerila nevoljne građane da im dopuste izgraditi novi diskont.

Prisiljena je povezati se s obitelji i ljubavi iz djetinjstva Carterom McClureom, a njezin zadatak nije tako jednostavan jer se svi protive svemu što Melodyna kompanija predstavlja. Želeći što prije pobjeći iz grada i vratiti se svome "stvarnom" životu, Melody doživi pad i probudi se u paralelnom svemiru u kojem nikad nije otišla od kuće i udana je za Cartera!

Nekoć odlučna da ostavi malograđanski život za sobom, Melody se mora snaći u svome novom životu i zaključiti je li povratak kući uistinu moguć.

Komentari (0)

Foto