subota, 22.06.2024 21:15

Međunarodni dječji festival u Šibeniku (2024)

MDF Šibenik, Festival za djecu / Međunarodni dječji festival u Šibeniku (Originalni naziv)

kultura

Izravan prijenos dječjeg festivala koji se ove godine održava od 22. lipnja

Šibenik i ove godine na dva tjedna postaje grad u kojemu će "vladati" djeca, igra, zabava, pjesma, Šibenik postaje grad u kojemu će se pričati jako mnogo priča, gledati jako mnogo predstava, održati jako mnogo radionica... jer 64. put otvara svoja vrata Međunarodnom festivalu djeteta. Svečano otvorenje festivala započinje lutkarskom operom za djecu Ero s onoga svijeta u izvedbi Zagrebačkog kazališta lutaka, čiju režiju potpisuje Krešimir Dolenčić.
 

Šibenik i ove godine postaje Sedmi kontinent, grad u kojemu će sljedeća dva tjedna vladati djeca, igra, zabava, pjesma... Šibenik postaje grad u kojemu će se pričati jako mnogo priča, gledati jako mnogo predstava, održati jako mnogo radionica, jer 62. put otvara svoja vrata Međunarodnom festivalu djeteta.

Naš najstariji i najveći dječji festival obljetnicu će proslaviti nešto skromnije, ali s velikim veseljem - kao prvi nacionalni festival koji se održava nakon velike epidemije. Na svečanosti otvorenja bit će prikazana predstava "Uspavanka za mišića" Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka.

Komentari (0)

Foto