srijeda, 19.06.2024 20:15

Svečana dodjela "Nagrade Vladimir Nazor" (2024)

Dodjela nagrada Vladimir Nazor (Originalni naziv)

kulinarski show

Svečanost dodjele najvišeg državnog priznanja na području kulture i umjetnosti

Večer provedite uz dodjelu najvažnijeg državnog priznanja na području kulture i umjetnosti - Nagrade "Vladimir Nazor." U izravnom prijenosu na Prvom programu i multimedijskoj platformi HRTi upoznajte rad naših najboljih književnika, kazališnih, filmskih i likovnih umjetnika, glazbenika, arhitekata i urbanista. Doznajte što nagrađeni misle o svojem radu i što je o njihovim djelima rekla struka tijekom svečanosti čiji su domaćini ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek i predsjednik Odbora Nagrade "Vladimir Nazor" akademik Zvonko Kusić.
 

Nagrada Vladimir Nazor je najviše državno priznanje za kulturu i umjetnost, a dodjeljuje se za područje književnosti, glazbu, likovne i primijenjene umjetnosti, filmsku umjetnost, na području kazališne umjetnosti, za arhitekturu i urbanizam.

Sudjelujte u svečanosti dodjele najvišeg državnog priznanja na području kulture i umjetnosti, Nagrade Vladimir Nazor! U izravnom prijenosu sa "sunčane strane Prisavlja", livade s južne strane HRT-a, upoznajte rad naših najboljih književnika, kazališnih, filmskih i likovnih umjetnika, glazbenika, arhitekata i urbanista. Doznajte što nagrađeni misle o svom radu i što je o njihovim djelima rekla struka tijekom svečanosti čiji su domaćini ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek i predsjednik Odbora "Nagrade Vladimir Nazor" akademik Zvonko Kusić. Kroz svečanost dodjele vodit će nas Jana Haluza i Dražen Ilinčić.

Komentari (0)

Foto