Kuglački snovi (2007)

7-10 SPLIT (Originalni naziv)

komedija sport

Propali glumac se počinje baviti kuglanjem

 
Režija: Tommy Reid
Scenarij: Ross Patterson
Uloge: Ross Patterson, Tara Reid, Clayne Crawford, Ray Wise, Vinnie Jones

Filmografija

Ross Patterson, Tara Reid, Ray Wise, Vinnie Jones i Rachel Hunter glume u komediji u kojoj pogađanje posljednjeg preostalog čunja označava razliku između uspjeha i neuspjeha...

Ross Vegas (Ross Patterson), mladi glumac čija karijera slabo napreduje, radi kao dostavljač pizze s najboljim prijateljem Mikeom (Clayne Crawford). Kada lovac na kuglačke talente ugleda Rossa koji kugla s perikom iz sedamdesetih na glavi, odlučuje stvoriti novu sportsku zvijezdu. Ponuda da se pridruži Nacionalnoj kuglačkoj ligi ne zanima Rossa sve dok ne shvati o kojem je nagradnom iznosu riječ i kolika je zarada od sponzora. Nakon što mu otkaz daju i glumački agent i vlasnik pizzerije, Ross odluči okušati sreću među profesionalcima velike lige. Najbolji prijatelji Ross, Mike and Lindsay (Tara Reid), pridružuju se Nacionalnoj ligi želeći Rossa Vegasa učiniti slavnim. Ali, slava je varljiva i Ross će možda izgubiti najbolje prijatelje.

Sport koji je nekada imao dobru gledanost na televiziji, dobiva zasluženu staru slavu zahvaljujući zanimljivom mladom sportašu, koji donosi napetost na stazu, u komediji redatelja Tommyja Reida u kojoj rušenje zadnjeg čunja čini razliku između uspjeha i neuspjeha. Film “Kuglački snovi” smatra se jednom od uspješnih inačica “Velikog Lebowskog” s Jeffom Bridgesom u naslovnoj ulozi i zacijelo će pogoditi gledatelja ravno u emotivni čunj. 7-10 Split je kuglački termin koji označava situaciju u kojoj dva čunja ostanu stajati jedan pokraj drugog i smatra se jednim od najtežih kuglačkih poteza.


Komentari (0)

Foto