Tajanstveni prst (2007)

CARELESS (Originalni naziv)

komedija

Jedan odrezani prst je pokrenuo cijelu lavinu događaja.

 
Režija: Peter Spears
Scenarij: Eric Laster
Uloge: Colin Hanks, Fran Kanz, Craig Anton, Rachel Blanchard

Filmografija

Wiley Roth pronalazi odrezani ljudski prst u svojoj kuhinji. Razumljivo uspaničeni, Wiley i njegov najbolji prijatelj Mitch pokušavaju shvatiti tajnu prsta lutajući Los Angelesom i susrećući pritom liječnike, neučinkovite policajce, zagonetne susjede koji se drogiraju i druge još čudnije osobe.

Wiley Roth (Colin Hanks) radi u knjižari koja se specijalizirala za krimi novele. Čak i kad ne nosi svoju Sherlock Holmes kapu koja je dio njegove uniforme, Wiley se smatra detektivom koji voli riješiti raznorazne događaje koji ga okružuju.

Naravno, svatko tko bi pronašao odrezani prst u svojoj kuhinji morao bi postaviti par pitanja. Wiley i njegov najbolji prijatelj Mitch (Fran Kanz) pokušavaju riješiti taj misterij, no bez uspjeha. Njegov otac, čovjek koji je vječno zatvoren u kući im je čak i manja pomoć.

Pukom slučajnosti, na jednoj zabavi, Wiley susreće prelijepu ali tihu Cheryl (Rachel Blanchard). Nakon što se odluči upoznati s njom, te joj pruži ruku, Wiley primjeću zavoj na njenoj ruci te shvati da je otkrio ono što ga muči. Kako reći djevojci vaših snova da možda znate gdje je prst bez kojeg je ostala, sigurno ne bi bio veliki problem, zar ne? Ali što ako ste taj prst izgubili? Wiley se uskoro nađe u potrazi za tajanstvenim prstom.  


Komentari (0)

Foto