Banda iz pješčanika 2 (2005)

THE SANDLOT 2 (Originalni naziv)

komedija obiteljski sport

Urnebesne dogodovštine novih klinaca, zaljubljenika u bejzbol

 
Režija: David M. Evans
Scenarij: Robert Gunter, David M. Evans
Uloge: Max Lloyd-Jones, James Willson, Samantha Burton, Brett Kelly, Cole Evan Weiss

Filmografija

Naziv ovog zabavnog obiteljskog filma navest će vas na pomisao da se radi o drugom dijelu dječjeg klasika iz 1992. No "Banda iz pješčanika 2" zapravo je remake "Bande iz pješčanika", uz ipak male preinake. Bejzbol klub ima nove klince, no drugih novina gotovo da nema. Iako, za razliku od originala, "Banda iz pješčanika 2" nije sjajno prihvaćena, itekako je vrijedna gledanja upravo iz razloga što se oslanja na original. Napravljena za neke nove klince...

David Durango (Max Lloyd-Jones), Mac McKing (Brett Kelly), Saul (Cole Evan Weiss) i njegov gluh brat Sammy "Fingers" (Sean Berdy), te Tarquell (Neilen Benvegnu), Scottyjev mlađi brat Johnny Smalls (James Wilson) i Hayley Goodfarier (Samantha Burton) novi su klinici u pješčaniku. Kada model rakete greškom sleti u susjedovo dvorište, tzv. dvorište straha, banda ga mora izvući. U akciji spašavanja, grupi se pridružuje "The Retriever" (Griffin Reilly Evans), koji inače iz zabave krade pseće etikete.

Banda iz pješčanika pružit će mlađoj generaciji brdo zabave. Iako glavne role pripadaju djeci, ne smijemo zaboraviti na legendarnog Jamesa Earla Jonesa, te njegovog psa, koji itekako ima značajnu ulogu u filmu.


Komentari (0)

Foto