Ubojiti virus (2002)

DERAILED (Originalni naziv)

akcija triler

Na prvi pogled lagan zadatak pretvara se u borbu za život protiv opasnog virusa

 
Režija: Bob Misiorowski
Scenarij: Boaz Davidson, Jace Anderson
Uloge: Jean-Claude Van Damme, Tomas Arana, Laura Harring, Susan Gibney, ...

Filmografija

U filmu redatelja Boba Misiorowskoga radnja se odvija u vlaku, a naizgled skučeno mjesto odvijanja nimalo ne priječi da se legenda akcijskog žanra, slavni Jean-Claude Van Damme, razmaše do krajnjih granica. Van Dammeova partnerica u ovom filmu jest Laura Harring.

Zadatak koji se na prvi pogled doimao prilično lakim pretvorit će se u borbu za život u kojoj će Jean-Claude Van Damme morati spasiti i sebe i svoju obitelj od opasnosti koje vrebaju u "Ubojitom virusu".
Na svoj rođendan operativac NATO-a Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) od nadređenih dobiva zadatak pronaći izvjesnu Galinu Konstantin (Laura Harring), koja je otela iznimno vrijednu i opasnu pošiljku SP-43, najmodernijeg otrova koji bi u neprijateljskim rukama mogao biti neobranjivo oružje.
Kristoff prilično lako pronađe Galinu, ali mu šefovi daju dodatni zadatak da je zajedno sa serumom isporuči vlastima, i to vlakom. Skupina terorista na čelu s nemilosrdnim Masonom Coleom (Tomas Arana) planira presresti vlak i ukrasti virus, a situaciju dodatno komplicira prisutnost Kristoffove obitelji, koja ga je naumila iznenaditi u povodu rođendana. "

Komentari (0)

Foto