Posljedice (2003)

CONSEQUENCE (Originalni naziv)

akcija triler

Nakon što propali zubar preuzme indentitet mrtvog brata nađe se u životnoj opasnosti

 
Režija: Anthony Hickox
Scenarij: Hawk Ostby, Mark Fergus
Uloge: Armand Assante, Lola Glaudini, Rick Schroder, Danny Keogh, ...

Filmografija

Kombinacija tajanstvenosti klasičnog trilera, atraktivnih akcijskih scena te osobne drame učinila je od "Posljedica" jedan od zanimljivijih niskobudžetnih naslova posljednjih godina...

U pokušaju da se izvuče iz neugodne situacije, Max Tyler se odlučio na hrabar, ali nepromišljen potez. Potez koji ga je još jednom naučio kako za svaku grešku postoje posljedice.Max Tyler (Armand Assante) je vrhunski zubar, čiju listu klijenata čine redom najveća imena društvenoga i političkoga života. Ni na što se ne može požaliti, sve dok pri operaciji vrhunskoga supermodela ne učini veliku pogrešku i time bezuvjetno uništi svoju karijeru. Dok mu se prekrasan život koji je imao ruši, Max se domisli naizgled nevinog plana – lažno će prikazati svoju smrt, preuzeti identitet svoga mrtvog brata i pokupiti novac od osiguranja.

Ali Max ne zna da su njegovi problemi, u usporedbi s onima koje je imao njegov brat, dječja igra te se nađe u životnoj opasnosti. Veliki Armand Assante u ovom se filmu nimalo ne koristi svojim dobro isprobanim arsenalom glumačkih vještina i predispozicija, koje su ga pomalo tipizirale u ulogama likova latinoameričkog porijekla. Štoviše, u ovom izvrsnom trileru redatelja Anthonyja Hickoxa, Assante se hrabro prepustio građenju nimalo simpatičnog lika, što je sve pridonijelo preciznoj mračnoj atmosferi filma.


Komentari (0)

Foto