Plaćenici 3 (2014)

The Expendables 3 (Originalni naziv)

akcija triler avantura

Film koji je okupio najbolje akcijske glumce današnjice

 
Režija: Patrick Hughes
Scenarij: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger
Uloge: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jason Statham, Jet Li, ...

Filmografija

U trećem nastavku dugoočekivanih Plaćenika ovi vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti…

Plaćenici, koje predvodi Barney Ross (Sylvester Stallone), a čine ih još Lee Christmas (Jason Statham), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren) i Toll Road (Randy Couture) oslobađaju specijalista za noževe i doktora, poznatijeg kao Doktor Smrt (Wesley Snipes), iz vojnog zatvora za vrijeme njegovog transporta vlakom. Doktor im treba kako bi spriječili da pošiljka oružja stigne do ratnog huškača u Somaliji. I kada stignu na mjesto preuzimanja pošiljke, iznenade se kada ugledaju bivšeg ratnog druga iz ekipe Conrada Stonebanksa (Mel Gibson) kako prodaje naoružanje. Ekipa uspije ubiti sve krijumčare osim Stonebanksa, koji rani Halea Caesara (Terry Crews), koji je sada u kritičnom stanju.


Iako ovog puta nema Jean-Claudea Van Dammea, Chucka Norrisa, Mickyja Rourka ili Brucea Willisa, od novih tu su Mel Gibson, Harrison Ford i Wesley Snipes, koji će vam pružiti i više nego dovoljno zabave.

Komentari (9)

Foto