Sjećanje iz srca (1999)

Memory In My Heart (Originalni naziv)

drama

Žena sa amnezijom pokušava se prisjetiti svojeg života prije no što je doživjela amneziju

 
Režija: Harry Winer
Scenarij: Lindsay Harrison, Renee Longstreet
Uloge: Jane Seymour, Bruce Davison, A Martinez, David Keith, Amanda Barfield

Filmografija

Televizijska drama redatelja Harryja Winera, "Sjećanje iz srca", prati upornost jedne žene da konačno sazna kakav je život živjela prije, čini se, fatalne nesreće zbog koje je prije osam godina završila u bolnici, u kojoj se probudila s totalnom amnezijom. Iako film sadrži i elemente trilera, naglasak je stavljen na njenu odlučnost i hrabrost u otkrivanju vlastite prošlosti, iako vrlo dobro zna da bi ono što će pronaći moglo povrijediti, kako nju, tako i njenu novu obitelj.

Joe (A Martinez) i Rebecca Blake (Jane Seymour) na prvi su pogled običan i sretan bračni par iz malog kalifornijskog gradića San Pedra. No Rebecca je žena koja boluje od amnezije te se sjeća samo posljednjih osam godina svog života. Stalne noćne more i neizdržive glavobolje ne daju joj mira, a dodatan nemir u njen život unese susret s nepoznatom ženom (Cathy Lee Crosby) koja joj pokaže fotografiju nje i troje djece. S očitim dokazom o vlastitoj prošlosti Rebecca će krenuti u potragu za izgubljenim vremenom.

A Martinez, slavni Cruz iz popularne američke sapunice Santa Barbara, i neponovljiva dr. Quinn - žena vrač, Jane Seymour, udružuju snage u zanimljivoj drami o ženi koja se bori kako bi vratila vlastiti identitet. Svi ljubitelji melodrame te snažnih i emotivnih filmova svakako će biti oduševljeni, kako radnjom filma, navodno inspiriranom istinitim događajem, tako i  odličnim poslom nekada omiljenih TV zvijezda hrvatske publike.

 


Komentari (0)

Foto