Snježno čudo (2005)

SNOW WONDER (Originalni naziv)

drama obiteljski

Čarobna snježna mećava na Badnjak uzrokuje mala čuda koja promijene ljudske sudbine

 
Režija: Peter Werner
Scenarij: Rodney Patrick Vaccaro, Connie Willis
Uloge: Poppy Montgomery, Camryn Manheim, Jennifer Esposit, Eric Szmanda, ...

Filmografija

"Snježno čudo" temeljeno je na priči spisateljice Connie Willis o neobičnoj čarobnoj Badnjoj večeri u kojoj snježna mećava na gotovo neobjašnjiv način riješi problematične životne priče glavnih likova. Pet životnih sudbina povezuju jedino snježne pahulje - neviđeni pokretač zbivanja i dugo iščekivana inspiracija za sve...

Baš u trenutku kad se meteorolog Billy (Josh Randall) požalio gledateljima kako će nadolazeći Božić biti bez snijega, neviđena mećava neobjašnjivo zamete cijelu Zemlju, od Aljaske do Madagaskara. I dok Billy i njegova asistentica Joey (Michelle Krusiec) pokušavaju odgonetnuti misterij mećave, pet problematičnih priča počinje se rješavati. Paula (Poppy Montgomery) je svojoj najboljoj prijateljici djeveruša na vjenčanju (Julie Ann Emery), koje se zbog snijega pretvara u pravu katastrofu. Pilar (Jennifer Esposito) vodi pravnu i emocionalnu bitku s bivšim suprugom koji joj želi oduzeti sina. Warren (Jason Pristley) smišlja „savršen alibi" kako bi već drugi put zaredom umjesto sa suprugom Božić proveo s ljubavnicom. Udovica Bev (Camryn Manheim) pokušava se pomiriti s gubitkom supruga, a mladi pisac Luke (Eric Szmanda) od svoje vrckaste tete dobiva neobičnu inspiraciju za novi roman.

U filmu oduševljavaju nastupi Jasona Pristleya, slavnog Brandona iz "Beverly Hillsa" i Camryn Manheim, poznate pravnice iz serije "Pravda za sve".

 


Komentari (0)

Foto