Kontrola uma (1996)

MIND STORM (Originalni naziv)

triler drama sf

Programer kompjutorskih igara zaposli se u tvrtci koja u igre ugrađuje zločinačke poruke

 
Režija: Andrew Stevens
Scenarij: Karen Kelly
Uloge: Ian Ziering, Katherine Kelly Lang, Dee Wallace- Stone, Andrew Stevens, ...

Filmografija

"Kontrola uma" je triler brzog tempa i atraktivne, donekle neobične glumačke postave: u glavnoj je ulozi zvijezda popularne serije "Beverly Hills", Ian Ziering, a tu je i glumica iz Spielbergovog "E.T"-ja, te Andrew Stevens, danas gotovo zaboravljen kao glumac, no uspješan kao redatelj i producent. Stevens je, naime, nakon uspješnih osamdesetih u glumačkim vodama, počeo sve češće nastupati u niskobudžetnim filmovima, da bi, nakon osnutka vlastite producentske firme, doživio veliki uspjeh producirajući takve hitove kao što su "Ubojica mekog srca", "Uhvatite Cartera" i "Anđeoske oči".

Darrin Danver (Ian Ziering) perspektivni je programer kompjuterskih igara. Dobivši izvrsnu ponudu od konkurentske tvrtke, Danver odlazi u Las Vegas zajedno sa suprugom, Deb (Katherine Kelly Lang), i počinje raditi za novu tvrtku.Ispočetka oduševljen boljom plaćom i položajem, Danver ipak, nakon nekog vremena, shvati kako je nešto čudno u ponašanju njegovih kolega - a posebno njihovih supruga.

Kada Danver otkrije da je njegov prethodnik preminuo od srčanog udara koji je zapravo više nalik umorstvu, on shvaća kako velika tvrtka skriva veliku tajnu: u njihovu su igru, naime, ugrađene subliminalne poruke koje navode igrače na zločine...

 


Komentari (0)

Foto