Cura na zadatku (2000)

MISS CONGENIALITY (Originalni naziv)

komedija triler romantika

Agentica FBI-a na tajnom zadatku kao sudionica na izboru za Miss Amerike

 
Režija: Donald Petrie
Scenarij: Marc Lawrence, Katie Ford
Uloge: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, ...

Filmografija

Redatelj Donald Petrie i scenaristi Marc Lawrence i Katie Ford žele nam poručiti kako ne postoji samo jedan model ženske ljepote, nego da ljudske kvalitete treba tražiti negdje drugdje...

Jedna od najomiljenijih svjetskih glumica, Sandra Bullock, zvijezda je ove neobične komedije o djevojci koja će morati proći potpunu preobrazbu kako bi mogla riješiti svoj zadatak hvatanja opasnog ubojice.Kada serijski ubojica natukne da je za svoju sljedeću metu odabrao buduću Miss SAD-a, FBI odluči u izbor ubaciti jednu od svojih agentica, čiji će zadatak biti iz prve ruke neprimijećeno motriti razvoj situacije.
Jedina ozbiljna kandidatkinja za zadatak jest prgava i pomalo muškobanjasta Gracie Hart (Sandra Bullock). Gracie se predstavlja kao Miss New Jerseya, a cijeli tim predvodi veliki zavodnik Eric Matthews (Benjamin Bratt), koji ne uspijeva ostati imun na njezine, drugima nevidljive, čari.
Organizatori izbora Kathy Morningside (Candice Bergen) i Stan Fields (William Shatner) isprva su zgroženi idejom o nastupu nesofisticirane agentice, ali situaciju pokušaju riješiti angažiranjem iskusnog Victora Mellinga (Michael Caine), koji bi Gracie trebao preobraziti u legitimnu kandidatkinju.

Komentari (3)

Foto