Ljubav, vjera, nada (2010)

Yer Gök Ask (Originalni naziv)

romantika

Lijepe sestre nemaju ništa zajedničko, osim želje za istim muškarcem

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Murat Ünalmis, Birce Akalay, Selen Soyder, Ipek Erdem, Aysegül Günay, ...

Filmografija

Dvije potpuno različite sestre i jedan šarmantni muškarac glavni su protagonisti nove uzbudljive priče o životu i ljubavi u turskom hitu.

Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne obitelji Handžioglu, atraktivnom lomitelju ženskih srca Jusufu i dvije prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna  ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka djeteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničkog, osim nesvakidašnje ljepote te muškarca kojeg obje žele – zgodnog i imućnog nasljednika obitelji Handžioglu. 

Jusuf je bogat, uspješan, markantan, vrijedan i snažan. On je najstariji sin u obitelji te vodi obiteljske poslove i odgovoran je za cijelu obitelj. Kao imućan i zgodan muškarac na meti je brojnih žena koje mu žele postati suprugom, no Jusuf želi oženiti onu koju istinski voli. 

Životi obitelji Handžioglu iz temelja se mijenjaju kada premine majka Jusufovog izvanbračnog djeteta te kada on postoji jedina osoba koja će o njemu brinuti. Yusufova majka Hamijet (Isil Yücesoy ) pronalazi dojilju (majku po mlijeku) koja će se brinuti o njenom unuku. S obzirom da je Toprak (Selen Soyder) izgubila kćer, ona postaje Hamijetin izbor za brigu o njenom unuku. Iako Toprak ispočetka ne želi brinuti o drugom djetetu, ipak s vremenom pristaje te pristaje ostati u obitelji Handžioglu. Starija sestra od Toprak, Hava (Birce Akalay) kako bi pomogla sestri u novoj ulozi, također dolazi u ovu imućnu obitelj. No, Hava je opčinjena bogatstvom obitelji Handžioglu, te će ona svim silama pokušati zavesti Jusufa. Kako bi ga privukla, Hava ne preže ni pred čim, a često iskoristi i svoju sestru samo kako bi mu se što više približila i svidjela. Jusuf se nalazi između dvije prekrasne sestre, jedne koja je toliko draga i nevina i jedne koja mu je izuzetno privlačna.  


Komentari (1)

Foto