Plan C (2012)

Plan C (Originalni naziv)

komedija triler kriminalistički

Propali detektiv pokušava se izvući iz novčanih dugova

 
Režija: Max Porcelijn
Scenarij: Max Porcelijn
Uloge: Ruben van der Meer, René van 't Hof, Ton Kas, Rifka Lodeizen

Filmografija

Ronald Plasmeyer, beznačajni detektiv iz Amsterdama, ima problem koji hitno treba riješiti: dužan je deset tisuća eura kineskoj mafiji. Plan A nije uspio. Plan B stvari je još više pogoršao. Sada je vrijeme za plan C.

Detektiv Ronald Plasmeyer dobar je u smišljanju planova. Problem je u tome što ne zna smisliti dobre planove. Taj nedostatak postane još ozbiljniji kada krupni Azijci dođu „porazgovarati“ s Ronaldovom otuđenom ženom i malim sinom u vezi novca koji im ovaj duguje.

 

Nije da Ronald ne želi vratiti dug, problem je u tome što je deset tisuća eura previše za policijsku plaću. Plan A uključivao je osvajanje novca na pokeru. No na pokeru je zapravo i nakupio dug pa plan A očekivano još pogorša stvar. Plan B? Ako Ronald ne može pobjediti na pokeru zašto ne bi umjesto toga ukrao cijelu zaradu pokeraškog turnira?

 

No Ronaldu unajmljivanje pomoćnika ide još gore nego smišljanje planova pa i to završi spektakularno loše. Sada je Ronald u bijegu i očajnički mu je potreban kvalitetan plan C.

Komentari (0)

Foto