srijeda, 24.04.2024 03:55

Noć knjige (2024)

Noć knjige / Svjetski dan knjige (Originalni naziv)

informativni kultura

Svjetski dan knjige i autorskih prava slavimo 23. travnja

sez.1 ep.2Povodom obilježavanja Dana knjige, kako hrvatske tako i svjetske, kroz polusatne razgovore različitih voditelja i sugovornika naglašava se važnost tema koje su sadržajem vezane uz mnoge naslove. Druga u nizu je emisija GeostraTEŠKO vrijeme u kojoj ugledni politolog Robert Mikac odgovara na pitanja novinarke Maše Samardžije o izazovima na području geopolitičkog ustroja svijeta, aktualnim sukobima te perspektivama eskalacija i novonastalih geostrateških konstelacija. Osobito u posljednje vrijeme mnogi autori i istraživači objavili su niz naslova koji među svojim koricama objedinjuju teze, razmišljanja i zaključke iz različitih područja publicistike.
 

Koliko smo uspješno u proteklom desetljeću poticali čitanje, znaju organizatori manifestacije koja nastoji knjigu učiniti dostupnom svima i svuda.

Povodom obilježavanja Dana knjige, kako hrvatske tako i svjetske, kroz polusatne razgovore različitih voditelja i sugovornika naglašava se važnost tema koje su sadržajem vezane uz mnoge naslove.

Komentari (0)

Foto