30 dana do slave (2004)

30 DAYS UNTIL I'AM FAMOUS (Originalni naziv)

komedija romantika

Siromašna Maggie postaje novo otkriće estradnog menadžera koji će ju proslaviti

 
Režija: Gabriela Tagliavini
Scenarij: Laura Angelica Simon
Uloge: Camille Guati, Sean Patrick Flanery, Lupe Ontiveros

Filmografija

Glavnu ulogu tumači simpatična, temperamentna, neposredna Camille Guati, darovita glumica, koja je nastupila u nekoliko filmova i više televizijskih serija, a trenutno glumi u popularnoj seriji American Family. Svojedobno je bila finalistica natjecanja Pop-star i bila članica ženske pop-grupe, pa joj je uloga pop-pjevačice i plesačice u ovom filmu izvrsno "legla". Glumu je završila u Londonu, na prestižnoj Kraljevskoj akademiji dramskih umjetnosti. U epizodnoj ulozi pojavljuje se Carmen Electra.

Maggie Moreno (C. Guati) siromašna je djevojka meksičkog podrijetla, živi u Los Angelesu s majkom, strogom staromodnom bakom, sestrom koja često zbog prekršaja završi u zatvoru i sestrinim sinom kojega jako voli. Radi kao dostavljačica. Cole Thompson (S. P. Flanery) nervozni estradni menadžer, bogat, ali bez osobnog života, kojega djevojka, nezadovljna njegovom predanošću poslu, ostavlja samoga u velikoj kući.

Coleov šef smatra se genijem za otkrivanje novih pjevačkih zvijezda, ili bolje rečeno za njihovo stvaranje. On se hvali da je "otkrio" Madonnu budući da nije potrebno znati pjevati, pa čak ni izgledati bogzna kako da bi se stekla slava. Za okladu, izabere najprikladniju djevojku koja mu se u tom trenutku našla pred očima od koje Cole mora stvoriti pjevačicu.

Slučaj je htio da to bude Maggie, koja je u tom trenutku u njihovu diskrografsku kuću dostavila pošiljku, spotaknula se i pala nasred predvorja. Cole joj nudi da će je proslaviti, ali Maggie nije nimalo zaintersirana, no kad joj kaže da će zaraditi 40.000 dolara za četiri tjedna vježbanja, Maggie pristane.


Komentari (0)

Foto