Fall (1997)

FALL (Originalni naziv)

drama romantika erotika

Nesvakidašnja ljubavna afera karizmatičnog taksiste i supermodela

 
Režija: Eric Schaeffer
Scenarij: Eric Schaeffer
Uloge: Eric Schaeffer, Amanda De Cadenet, Rudolf Martin, Francie Swift, ...

Filmografija

Najzanimljivija činjenica vezana uz film "Fall" jest ta da je redatelj filma Eric Schaeffer, ujedno i njegov scenarist te glavni glumac, koji inače ima iskustvo u vožnji taksija, baš kao i njegov glavni lik.

Michael (E. Schaeffer) je inteligentan, karizmatičan njujorški taksist koji se, kad mu u vozilo uđe supermodel Sarah (A. de Cadenet), odmah zaljubi u nju. Njihova je privlačnost uzajamna. Sarah privuče Michaelov smisao za humor, iskren i otvoren pristup te dvojac završi na večeri.

Michael je pravi romantik - za Sarah čita poeziju i nastoji joj ugoditi na sve moguće načine, a kad ju upozna sa svojim prijateljima - glazbenom producenticom Sally (L. Vidal) i studenticom teologije Robin (F. Swift), oni ne mogu vjerovati da se među njima našla poznata zvijezda. Uskoro će svaki dan provoditi zajedno, zaljubljeni i opijeni jedno drugim.

Ta idila može trajati samo dva mjeseca, dok je Sarahin suprug, europski aristokrat Phillipe (R. Martin), na putu u Rimu. Michael je ludo zaljubljen i moli ju da ostane s njim i napusti muža. Sarah nije spremna odreći se kozmopolitskog načina života u visokim društvenim krugovima...

 


Komentari (0)

Foto