Osvoji ljubav (2004)

WIN A DATE WITH TAD HAMILTON (Originalni naziv)

komedija romantika

Djevoka iz malog grada u nagradnoj igri osvaja izlazak s mladim i slavnim glumcem

 
Režija: Robert Luketić
Scenarij: Victor Levin
Uloge: Kate Bosworth, Topher Grace, Josh Duhamel, Nathan Lane, Sean Hayes, ...

Filmografija

"Osvoji ljubav" režirao je mladi Australac djelomično hrvatskih korijena Robert Luketić, poznat kao redatelj simpatične i duhovite komedije s Reese Witherspoon "Plavuša s Harvarda" te po romantičnoj komediji "Za sve je kriva svekrva" s Jennifer Lopez i Jane Fondom.

Jednoj sretnici uspije gotovo nemoguće - njezine se maštarije pretvore u stvarnost i u nju se do ušiju zaljubi muškarac s postera koji visi na zidovima milijuna tinejdžerica.
Mladi glumac Tad Hamilton kao dio promocije svog novog filma predstavlja glavnu nagradu u natjecanju "Osvoji spoj". Prodavačica Rosalee osvoji nagradu, a ubrzo i Tadovo srce. Naime, slavni glumac, posve neočekivano, zaljubi se u dobitnicu. U cijelu priču uključi se i njezin najbolji prijatelj, čime se formira pravi ljubavni trokut. Kad Tad dođe u Rosaleen gradić kako bi pokazao koliko mu je stalo do nje, ona je prisiljena izabrati između dugogodišnjeg najboljeg prijatelja i muškarca koji je već dugo objekt njezinih snova...
Prelijepa Kate Bosworth oživjela je djevojku Rosalee, kojoj sudjelovanje u nagradnom natjecanju neočekivano mijenja život. Ova mlada glumica iza sebe već ima uloge u filmovima "Šaptač konjima", "Nezaboravni klub" i "Povratak Supermana", a pamtimo je i kao Sandru Dee u glazbenoj biografiji Bobbyja Darina "Beyond the sea", u kojoj glumi uz bok oskarovca Kevina Spaceya. Za njom ne zaostaje ni sjajni Topher Grace, luckasti Eric iz "Ludih sedamdesetih", poznat po glavnoj ulozi u filmu "U dobrom društvu" s Dennisom Quaidom i Scarlett Johansson.

Komentari (2)

Foto