ponedjeljak, 24.06.2024 06:18

Veličanstveni hotel (2014)

Gran Hotel (Originalni naziv)

drama

Otkrije tajne i laži koje skrivaju zidovi 'Veličanstvenog hotela'

sez.1 ep.8Spušta se noć punoga Mjeseca. Alicia misli da je u hotelu progoni čovjek s nožem. Diego joj obeća da pred njezinom čuvati stražu. Julio je pratio pijanog Javiera u Cantalou kad je serijski ubojica ubo drugu ženu. Pomalo ucjenjivački Eugenia pokušava natjerati Javiera da joj se ponovno posveti, ali on to odbija. Kako bi izbjegla sramotu, ona si oduzima život. Radi obrane časti svoje obitelji general Herrera izaziva Javiera na dvoboj.
 
Režija: Carlos Sedes
Scenarij: Ramón Campos, Gema R. Neira, Moisés Gómez Ramos...
Uloge: Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Fele Martínez...

Filmografija

Španjolska povijesna drama smještena na početak 20. stoljeća, u vrijeme vladavine kralja Alfonsa XIII osvojila je mnoga priznanja te naišla na pozitivan odjek diljem svijeta.

Godina 1905. Julio Olmedo, mladi čovjek skromnog porijekla stiže u idilični Grand hotel da posjeti svoju sestru koja je tu zaposlena kao menadžer. Julio otkriva da već više od mjesec dana nitko ne zna ništa o njegovoj sestri jer je otpuštena zbog navodne krađe koja se dogodila u hotelu. Julio odlučuje ostati i istražiti nestanak sestre. Upoznaje se sa osobljem hotela. Alicia i Andres mu pomažu da otkrije tajnu. Julio i Alicia se zaljubljuju jedno u drugo, ali je njihova veza nemoguća zbog klasnih razlika. No zajedno otrkivaju laži i tajne koje su se odigrale unutar zidova "Veličanstvenog hotela".

Komentari (1)

Foto