Zamalo junaci (1998)

ALMOST HEROES (Originalni naziv)

komedija avantura vestern

Priča o dvojici šeprtlja koji žele osvojiti američki zapad prije nego njihovi suparnici

 
Režija: Christopher Guest
Scenarij: Mark Nutter, Tom Wolfe
Uloge: Chris Farley, Matthew Perry, Bookem Woodbine, Barry Del Sherman, ...

Filmografija

Mnogo smo puta vidjeli kako je osvojen američki zapad, no redatelj Christopher Guest svojom nam je urnebesnom komedijom po prvi put pokazao kako ga je i tko zapravo izgubio, prateći put dvije velike šeprtlje...

Matthew Perry i Chris Farley kreću u osvajanje Amerike od istočne do zapadne obale! Panteonu američkih heroja konačno treba dodati još dvojicu osvajača američke granice- Leslie Edwards i Bartholomew Hunt su zamalo junaci!

Krajem osamnaestog stoljeća, bivši istraživač i rekreativna pijanica Bartholomew Hunt (Chris Farley) i povučeni Leslie Edwards (Matthew Perry) predvode razularenu ekipu otpadnika i ništarija preko neistraženog teritorija od rijeke Mississippi do Pacifika. Njihovi suparnici Lewis i Clark u priličnoj su prednosti, ali dvojica se junaka ne predaju, putem doživljavajući brojne nezgode.

U ulogama glavnog dvojca gledamo iznimno duhovite Chrisa Farleya i Matthewa Perryja koji je i ovdje jednako zabavan i dojmljiv kao i u svojoj najpoznatijoj ulozi, onoj Chandlera iz popularne serije ''Prijatelji''.


Komentari (0)

Foto