Paranenormalna aktivnost 2 (2014)

A Haunted House 2 (Originalni naziv)

komedija horror

Nakon što je istjerao vraga iz svoje bivše supruge, Malcolm započinje s novim životom

 
Režija: Michael Tiddes
Scenarij: Marlon Wayans, Rick Alvarez
Uloge: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Essence Atkins, Gabriel Iglesias, Missi Pyle...

Filmografija

Od tvoraca 'Mrak filma' i 'Paranenormalne aktivnosti' stiže najluđa, najsmješnija, najveća i najspaljenija komedija godine!

Nakon što je egzorcizmom istjerao vraga iz svoje bivše supruge, Malcolm započinje s novim životom, s novom djevojkom i njezino dvoje djece. Mladi zaljubljeni par seli se u novu kuću iz snova, i sve je baš kako treba kada Malcolma počinju mučiti nova paranormalana zbivanja...

Novi nastavak Paranenormalne aktivnosti glumački predvode Marlon Wayans, Jaime Pressly, Essence Atkins, Gabriel Iglesias, Missi Pyle, Ashley Rickards, Affion Crockett, Steele Stebbins, Rick Overton, Hayes MacArthur, Dave Sheridan i Cedric the Entertainer. Film je režirao Michael Tiddes, a scenaristi su Writers Rick Alvarez i sam komičar Marlon Wayans.

Budžet novog nastavka dosta je viši od njegovog prethodnika što je autorima omogućilo da u film uključe i veći cast, bogatije scene i veće fore. Kamera je nešto statičnija, manje je improvizacija s tehnikom snimanja, ali fora i smjeha je duplo više. 


Komentari (3)

Foto