Za ljubav je potrebno dvoje (2001)

TWO CAN PLAY THAT GAME (Originalni naziv)

komedija romantika

Da bi ponovno osvojila svog muškarca S. Smith (V. A. Fox) koristi sve ženske tajne čari

 
Režija: Mark Brown
Scenarij: Mark Brown
Uloge: Vivica A. Fox, Morris Chestnut, Anthony Anderson, Wendy Raquel Robinson, ...

Filmografija

Romantična komedija "Za ljubav je potrebno dvoje" zabavan je i topao naslov napravljen po svim pravilima žanra redatelja i scenarista Marka Browna.U glavnoj ulozi gledamo Vivicu A. Fox, jednu od najboljih crnačkih glumica Hollywooda, a njenog partnera igra Morris Chestnut.

Ljubav je igra za koju je doista potrebno dvoje, ali istovremeno i igra čiji se finalni ishod i pobjednik ne mogu predvidjeti sve do samoga kraja, pokazuje nam sjajna romantična komedija Marka Browna.Shanté Smith (Vivica A. Fox) je toliko vješta u držanju svoga muškarca sretnim i vjernim, da je njezine prijateljice neprestano mole za savjete kad god imaju problema na tom polju.

Međutim, i sama Shanté naći će se u nezavidnoj situaciji kada se njezin dečko Keith (Morris Chestnut) počne viđati s njezinom neprijateljicom Conny (Gabrielle Union). Odlučna vratiti onoga koji joj pripada, ali ga i natjerati da je za to moli, Shanté će iskoristiti čitav arsenal svojih trikova, samo da bi shvatila kako je Morris puno tvrđi orah.U nezgodnom trenutku u Morrisov se život vraća i najbolji prijatelj Tony (Anthony Anderson), koji mu savjetuje zabavu i izbjegavanje svih obaveza.

 


Komentari (0)

Foto