Zvončica i gusarska vila (2014)

Tinker Bell and The Pirate Fairy (Originalni naziv)

animirani avantura fantastika

Ideja Zvončice i gusarske vile je otkriti i prikazati što se dogodilo prije Petra Pana

 
Režija: Peggy Holmes
Scenarij:
Uloge: Mae Whitman, Christina Hendricks, Tom Hiddleston, Lucy Liu, Raven-Symoné, ...

Filmografija

Priča započinje kada čuvarica vilinske prašine Zarina, krade svu vrijednu plavu vilinsku prašinu i bježi na more kako bi se udružila sa piratima Kosturske stijene. Zvončica i njezine prijateljice vile moraju krenuti na veliku avanturu i upotrijebiti svoje raznovrsne moći i talente kako bi pronašle prašinu i vratile je na sigurno.

Iz svijeta Petra Pana stiže Zvončica i gusarska vila, čarobna avantura o Zarini (Mia Biondić), pametnoj i ambicioznoj čuvarici vilinskog praha, koja je zanesena i očarana plavim vilinskim prahom i njegovim mogućnostima te ga ukrade i pobjegne iz Vilinske doline. Zarina je jako znatiželjna, istraživačkog duha i prepuna velikih ideja, kaže o maloj vili redatelj filma Peggy Holmes. Ona je doista slična Zvončici po tome što uvijek razmišlja outside the box. 
 
Kada Zarinu njene lude ideje dovedu u nevolju, ona leti i pridružuje se snagama pirata Kosturske stijene, koji je prozivaju kapetanicom njihovog broda. Istodobno Zvončica (Hana Haegedušić) sa svojim prijateljima mora krenuti na epsku avanturu kako bi pronašla Zarinu. Tijekom avanture Zvončica će ukrstiti mačeve s gusarima predvođenim mornarom Jamesom (Ivan Herceg), za kojeg će se ispostaviti da predstavlja samog Kapetana Kuku u mladim danima. 

Glasove glavnim junacima u hrvatskoj sinkronizaciji dali su glumci Mia Biondić kao Zarina, Hana Hegedušić kao Zvončica i u ulozi Jamesa Ivan Herceg. Vilinska družina obogaćena je i standardno dobrim Disneyjevim songovima u izvedbi pjevačice Franke Batelić.  


Komentari (3)

Foto