Pustoš (2012)

The Rise / Wasteland (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Bivši zatvorenik odluči se osvetiti kriminalcu koji ga je smjestio iza rešetaka

 
Režija: Rowan Athale
Scenarij: Rowan Athale
Uloge: Matthew Lewis, Iwan Rheon, Vanessa Kirby, Luke Treadaway

Filmografija

Mladi Englez, nedavno pušten iz zatvora, angažira trojicu najboljih prijatelja da mu pomognu opljačkati lokalnog narkobosa odgovornoga za njegov odlazak u zatvor. Može li se osvetiti i ponovno osvojiti svoju djevojku kojoj je svega dosta?

Pretučen, prekriven modricama i uhićen, Harvey Miller sjedi u policijskoj sobi za ispitivanje čekajući saslušavanje. Zahvaljujući brojnim izjavama očevidaca viši inspektor West uvjeren je da je Harvey sudjelovao u neuspjeloj pljački te poslije i u pokušaju ubojstva lokalnoga poduzetnika Stevena Ropera.

 

Poričući sve, Harvey pristane ispričati u cijelosti svoju verziju događaja. Priča počinje njegovim izlaskom iz zatvora mjesec dana prije i zlonamjernim, nepravednim činom zbog kojega je ondje završio.

 

Vidimo njegov ganutljiv ponovni susret s najboljim prijateljima i njihovu nepokolebljivu odanost koju gaje jedan prema drugomu. Vidimo opet zapaljenu strast izgubljene ljubavi, drugu priliku za dvoje ljudi koji su stvoreni jedno za drugo. Vidimo domišljato planiranje nesretne pljačke, nevjerojatan obrat, šokantan ishod i pravu pokretačku silu iza svega – osvetu.

 

Ono što se razvija uzbudljiva je, dirljiva i smiješna priča o odanosti, ljubomori, prijateljstvu, osveti i potrazi za srećom.

Komentari (0)

Foto