Druga sestra (1999)

The Other Sister (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Dirljiva priča o životnom putu hrabre ali mentalno zaostale djevojke

 
Režija: Garry Marshall
Scenarij: Garry Marshall, Bob Brunner
Uloge: Juliette Lewis, Diane Keaton, Tom Skerritt, Giovanni Ribisi

Filmografija

Carla je blago mentalno zaostala djevojka koja je, nakon godina posebne naobrazbe, uspješno premostila mnoga svoja ograničenja – osim zaštitnički nastrojene majke. Kada se Carla prvi put zaljubi, odupre se majčinoj volji.

U ovoj oplemenjujućoj i često gorko-slatkoj romantičnoj komediji, 24-godišnja Carla Tate blago je mentalno zaostala djevojka koja je, nakon godina posebne naobrazbe u privatnom internatu, uspješno premostila mnoga svoja ograničenja – osim zaštitnički nastrojene majke, Elizabeth.

 

Kada Carla maturira i vrati se kući puna snova i ambicija, njezina potreba za osobnim ispunjenjem počinje se manifestirati na načine koje njezina majka ne uspijeva prihvatiti. Kad se prvi put zaljubi, Carla se odupre majčinoj volji kako bi dokazala da je unatoč svemu sposobna biti odgovorna odrasla osoba, dostojna toga da voli i bude voljena.

 

Dok kreću na osobno putovanje samootkrića, Carla i njezin dečko Danny zajedno odlaze pronaći odgovore na neke od najtežih životnih izazova i dokazati da katkad običan život može predstavljati nevjerojatno postignuće.

Komentari (0)

Foto