Sjene straha (2013)

Stalkers (Originalni naziv)

drama

Iskusna detektivka i ugledna tužiteljica udružuju snage u lovu na okrutnog manijaka

 
Režija: Mark Tonderai
Scenarij: David Wiener
Uloge: Mena Suvari, Jodi Lyn O'Keefe, Drea de Matteo, April Telek

Filmografija

Jeziva priča o čvrstoj, vatrenoj policajki problematične prošlosti koja se udruži s uglađenom i politički upućenom pomoćnicom okružnog tužioca kako bi privele opasnog manijaka. Triler je inspiriran stvarnim događajima.

Frustrirana nemarom pravnog sustava prema slučajevima uhođenja, ambiciozna pomoćnica okružnog tužioca, Julia Whitman, odlučila je uspostaviti radnu skupinu koja će pratiti i pravno goniti predatore prije nego što naude svojih žrtvama ili ih ubiju. No Julijini muški šefovi proglašavaju njezinu zabrinutost trivijalnom i neprestano odbijaju prihvatiti njezine napore.

 

U međuvremenu, nedavno zaposlena detektivka Diane Harkin suočena je s istim otporom kolega policajaca u svojoj novoj postaji kada otkrije brojne neriješene slučajeve uhođenja. Ali za Diane borba da se sustav promijeni osobne je prirode. I ona je sama u bijegu od nasilnoga bivšeg supruga koji neće odustati dok ne nađe nju i njihova malog sina.

 

Kad im se putovi sretnu na posebno mučnom slučaju žene koju terorizira opsesivan bivši ljubavnik, Diane i Julia pronađu zajednički jezik i uspostave neobično partnerstvo kako bi riješile slučaj.

Komentari (0)

Foto