Stvorenja (2005)

Surface (Originalni naziv)

triler sf

Misteriozna stvorenja iz dubine mora dovode u zamku mnogo ljudi i prijete opstanku čovječanstva

 
Režija: Jeffrey Reiner, Félix Enríquez Alcalá
Scenarij: Jonas Pate, Josh Pate
Uloge: Rade Šerbedžija, Lake Bell, Jay R. Ferguson, Carter Jenkins, ...

Filmografija

Misterija stvorenja dovodi u zamku mnogo ljudi, mornarske oficire u morima južnog Antarktika, obitelj u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, znanstvenike na oceanografskom institutu u Montereyu i ribare u meksičkom zaljevu. Naoko nevina stvorenja koja pronađu su prekrasna s kojima se djeca žele igrati, ali ima nešto više u njima. Riječ je o mnogo opasnijoj pojavi s mogućim tragičnim posljedicama.

"Stvorenja" je znanstveno fantastična serija u kojoj se pojavljuju misteriozna stvorenja iz dubokog oceana i prate živote četiriju glavnih likova. Oni su Laura Daughtery (Lake Bell), mlada oceanografkinja koja otkrije tajnu stvorenja, Dr.Aleksander Cirko (Rade Šerbedžija), vladin znanstvenik koji pokušava stvari držati pod kontrolom, Richard Connelly (Jay R. Ferguson), prodavač osiguranja iz Louisiane koji izgubi brata u ronilačkoj nesreći i Miles Bennett (Carter Jenkins), tinejdžer iz Sjeverne Karoline koji je donio jedno od stvorenja na obalu.

Jedna od nekoliko serija koje su tijekom posljednjih godina ponovno oživjele uvijek atraktivan i rado gledan žanr znanstvene fantastike, "Stvorenja" donosi akciju, misteriju, uzbuđenja i neočekivane obrate, a senzacionalna razrješenja daje polako, tjerajući nas da nestrpljivo iščekujemo nove epizode. U glumačkoj postavi ističe se ime našeg Rade Šerbedžije, u ulozi znanstvenika Aleksandra Cirka.


Komentari (3)

Foto