Nuklearna opasnost (1996)

JACKIE CHAN'S FIRST STRIKE/Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo (Originalni naziv)

akcija komedija triler

J. Chan se pridružuje snagama CIA-e u potrazi za nestalom nuklearnom glavom

 
Režija: Stanley Tong
Scenarij: Greg Mellott, Elliot Tong
Uloge: Jackie Chan, Jackson Lou, Annie Wu, Bill Tung, Yuri Petrov, Nonna Grishayeva

Filmografija

Na Istoku ništa novo: Jackie Chan ovaj put oduševljava kao hongkonška inačica Jamesa Bonda u potrazi za nestalom nuklearnom glavom! Od Hong Konga, preko Ukrajine pa do Australije, našem omiljenom akcijskom junaku nikada ne nedostaje protivnika. Film je osvojio nagradu "Golden Horse", a 1997. godine je nominiran za nagradu MTV Movie.

Chan Ka Kui (Jackie Chan) je hongkonški policajac koji se pridružuje snagama CIA-e u Ukrajini. Tragajući za nestalom nuklearnom glavom, Chan otkriva kako se potencijalni kupci smrtonosnog oružja skrivaju u redovima ruske mafije. Stupivši u kontakt s osobom koja posjeduje projektil, Chan dolazi u veliku opasnost, a njegove ga avanture vode s kontinenta na kontinent, sve do finalnog eksplozivnog obračuna s protivnicima!
"Nuklearna opasnost" je jedan u nizu filmova snimljenih kako bi se Jackie Chan probio na američko tržište. Riječ je o tipičnom filmu iz Chanova opusa; jednostavne radnje, brze i suludo zabavne akcije bazirane na nevjerojatnim zabavnim sekvencama snimanim bez pomoći specijalnih efekata!

Komentari (0)

Foto