Okrunjena i opasna (1997)

CROWNED AND DANGEROUS (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Nakon ubojstva kraljice ljepote sumnja pada na njene najbliže suradnike i konkurenciju

 
Režija: Christopher Leitch
Scenarij: Alan Hines, Carey Hayes
Uloge: Yasmine Bleeth, Jill Clayburgh, Cassidy Rae, George Eads, Gates McFadden

Filmografija

Televizijski triler "Okrunjena i opasna" redatelja Christophera Leitcha školski je primjer kvalitetne cjelovečernje zabave bez ikakvih pretenzija o originalnosti i revolucionarnosti žanra. Upravo zato ga je užitak gledati, jer dobro posloženi motivi, intrigantan zaplet, punokrvni likovi i neočekivan rasplet, u današnjem se vremenu blockbustera, koji se pune specijalnim efektima nauštrb zdrave logike, doimaju dobrodošlim suvenirima iz drugih vremena...

Za ubojstvo kraljice ljepote osumnjičeni su njezina rivalka, bivši dečko i ambiciozna majka. Možda su radili zajedno?Nakon što je na različitim natjecanjima ljepote već godinama u pravilu završavala druga iza Shaune Marx (Cassidy Rae), Danielle Stevens (Yasmine Bleeth) pomislila je kako je upravo to njezina sudbina te da nikada neće osjetiti radost pobjede.

Sve se, međutim, počinje mijenjati kada se Danielle zaljubi u Rileyja Baxtera (George Eads), bogatog nasljednika i Shaunina bivšeg dečka. Shaunu, naime, pronalaze mrtvu u postrojenjima Baxterove tvornice, a među brojnim osumnjičenima Danielleini motivi su najjasniji, a alibi najslabiji.


Komentari (0)

Foto