Trgovci djecom (2013)

Baby Sellers (Originalni naziv)

drama

Šokantna priča, inspirirana istinitima događajima, baca svjetlo na trgovinu djecom

 
Režija: Nick Willing
Scenarij: Suzette Couture
Uloge: Jennifer Finnigan, Kirstie Alley, Arjun Gupta, Nicole Munoz

Filmografija

Kirstie Alley i Jennifer Finnigan glume u jezivoj priči o brutalnoj i stravičnoj stvarnosti iza globalne i nezakonite trgovine djecom, od kojih su mnoga oteta iz svojih domova pod izlikom navodno reguliranoga posvajanja.

Film razotkriva mračan međunarodni zločin trgovanja djecom, a u njemu Alley glumi Carlu Huxley, poštovanu i utjecajnu vlasnicu glavne američke agencije za posvajanje djece koja pomaže budućim roditeljima ispuniti san o zasnivanju obitelji.

Dok se svojim klijentima, punim povjerenja, prikazuje kao puna ljubaznosti i dobrih namjera, iza kulisa Huxley je okrutna međunarodna kriminalna šefica koja kontrolira golemi sindikat rasprostranjen diljem svijeta, a kojim upravljaju njezini podređeni autorizirani da na bilo koji način pribave djecu za njezin posao.

Jennifer Finnigan igra Nic Morrison, požrtvovnu i čvrstu imigracijsku agenticu uvjerenu da Huxley vodi globalni biznis u kojem se ne preže ni pred čime kako bi se pronašlo pravo dijete za pravog vlasnika – po pravoj cijeni – te odlazi na tajni zadatak kako bi zaustavila tu prljavu operaciju.


Komentari (0)

Foto