Jahači valova (2013)

Drift (Originalni naziv)

drama sport

Priča o dva brata koje povezuje ljubav prema surfanju

 
Režija: Ben Nott, Morgan O'Neill
Scenarij: Morgan O'Neill
Uloge: Myles Pollard, Xavier Samuel, Sam Worthington, Robyn Malcolm

Filmografija

Smješten u zabiti u gradu na australskoj spektakularnoj i krševitoj obali u ranim 70-ima, film pripovijeda priču o dva brata na začetku moderne surferske industrije.

Australija 1970-ih. Braća Kelly, Andy i Jimmy imaju jednu veliku strast: jahanje na velikim valovima. Dok su bili djeca, njihova je majka pobjegla iz Sydneyja u Margaret River, pospani obalni gradić s nekim od najizazovnijih i najopasnijih valova na svijetu.

 

Idućih 12 godina dečki su usavršili svoje surferske vještine, vječno tragajući za savršenom vožnjom. Slobodoumni Jimmy talentirani je surfer i inovator, ali počne naginjati kriminalu kako bi izvukao obitelj iz duga. Andy donese veliku odluku. Napusti stabilan posao, uloži u Jimmyjeve surferske izume i vlastite poslovne vještine te pokrene prodaju surferske opreme iz svoga dvorišta.

 

Osmisle dizajn dasaka, kupaće kostime domaće izrade i prodaju opremu iz svoga kombija. Na poticaj novih prijatelja, putujućega boemskog fotografa i snimatelja surfanja J. B.-ja i njegove prelijepe surferske suputnice, Havajke Lani koja se svidi obojici braće, počnu tražiti načine da prošire posao.

Komentari (0)

Foto