Pare ili život (2008)

Pare ili život (Originalni naziv)

komedija

Humoristična serija koja prati nekoliko različitih karaktera u sudaru s našom svakodnevnicom

 
Režija: Milan Karadžić
Scenarij: Danica Pajović
Uloge: Mladen Nelević, Milena Vasić, Sloboda Mićalović, Milan Kalinić, ...

Filmografija

Dramski realizam serije "Pare ili život" nekad graniči s apsurdom, ali oslobođen je humora po svaku cijenu i radije problematizira neke socijalne fenomene.

U društvu koje priželjkuje da je tranzicija već gotova, a ona tek što je počela, javljaju se brojne zamke za sve one koji se 'nisu snašli'. A Miki, Džoni, Višnja, Sunčica, Marun, Maja i Časlav nisu sposobni da u novim okolnostima uspiju poput oca njihovog prijatelja Gagija. 

Razlozi za to nisu ni odgoj, ni devedesete, ni komunizam (pa toliki zakleti komunisti vrlo lako su postali uspješni kapitalisti). Na putu do uspjeha smetaju im veliko srce i slab želudac. Svi njihovi pothvati tužni su do smijeha, jer je svatko razapet između osjećaja zajedništva i želje za osobnim uspjehom. 
Ipak, kad se u njihovim životima pojavi raspjevani sanjar Džoni, počinje se stvarati jedna čudna obitelj gdje svi oni, htjeli to ili ne, ostvaruju mnogo jače veze od onih rodbinskih. I usput dobivaju možda mnogo vrijedniju nagradu od one za kojom cijelo vrijeme jure. 

Komentari (0)

Foto