Dan D (2006)

Big Day (Originalni naziv)

komedija drama

Originalna humoristična serija koja prati dan vjenčanja mladog para prikazan iz svih kuteva

 
Režija: Michael Spiller
Scenarij: Justin Adler, Maggie Bandur, Bill Daly, ...
Uloge: Marla Sokoloff, Josh Cooke, Stephen Rannazzisi, Miriam Shor, Kurt Fuller, ...

Filmografija

Spajajući uvijek plodan humoristični izvor obiteljskih nesuglasica uslijed velikih životnih promjena s jednodnevnim okvirom zbivanja radnje kojom se proslavila akcijska serija "24", serija "Dan D" prikazuje sve ono dobro i loše na Dannyevom i Alicinom vjenčanju.

Mjeseci i mjeseci planiranja završavaju proslavom koja počinje i završava jedne jedine večeri! E, ovo nije takvo vjenčanje! Ovo ćemo vjenčanje, razlomiti na više polusatnih epizoda, kroz koje ćemo pratiti radnju zamišljenu na vjenčanju Alice (Marla Sokoloff) i Dannyja (Josh Cooke), u humorističnoj seriji "Dan D".

Prošla je skoro godina i pol dana otkad su započele pripreme za vjenčanje Alice i Dannyja i veliki je dan konačno došao! On započinje već u osam sati ujutro u Aliceinu domu, i to ne na najbolji način. Zabrinuta oko svega što bi još trebala učiniti, Alice je pomalo živčana, u čemu joj šeprtljavi Danny nimalo ne pomaže. U susjednoj sobi Dannyjev kum, Jay Skobinsky (Stephen Rannazzisi), i Aliceina starija sestra i kuma, Becca (Miriam Shor), bude se nakon pijane noći koju su proveli zajedno, i za vrijeme koje je Becca popila čašu vode u koju je Skobo bio stavio svoje leće. Dolje u dnevnoj sobi, Aliceina majka Jane (Wendie Mallick) brine se da sve teče po planu, ali izgleda da još uvijek nije s kćeri uspjela izgladiti sukob oko izbora salate. No Alice će izgubiti živce do kraja tek kad je otac Steve (Kurt Fuller) diskretno priupita želi li se doista udati za Dannyja! Upravo u tome trenutku stvari se počinju kotrljati nizbrdo...

S jednodnevnim okvirom zbivanja radnje kojom se proslavila akcijska serija "24", autori Josh Goldsmith i Cathy Yuspa stvorili su originalnu seriju "Dan D", koristeći svaku od njezinih polusatnih epizoda kako bismo pobliže vidjeli sve dobro i loše na Dannyjevom i Aliceinom vjenčanju.


Komentari (0)

Foto